Menu
Your Cart

Gonadosan

FERTILOVIT® ENDO - за жени с ендометриоза, желаещи да заченат
Най-търсено специализиран продукт
Производител: Gonadosan Model: F-ENDO
За продукта: Фертиловит®  ЕНДО е диетичен продукт за специални медицински цели, фокусиран върху здравето на жени с ендометриоза, желаещи да заченат или да поддържат добро физиологично състояние. Представлява комплекс от микронутриенти с N-ацетил цистеин, DHA и EPA в комбинация с висок..
140 лв.
без ДДС:140 лв.
FERTILOVIT® F - стандартна формула за зачеване
Най-търсено Хранителна Добавка
Производител: Gonadosan Model: FF
За продукта:Фертиловит®  Ф е хранителна добавка за зачеване при жени с нормални физиологични показатели. Съдържа висока доза фолиева киселина, богат витаминен и минерален комплекс и витамин Ц със забавено освобождаване.  Специални характеристики:800 µg  фолиева киселина..
120 лв.
без ДДС:120 лв.
Fertilovit® F 35 plus - зачеване при жени над 35г
Най-търсено Хранителна Добавка
Производител: Gonadosan Model: F35+
За продукта:Фертиловит®  Ф 35+ е специална хранителна добавка, фокусирана върху жените над 35 годишна възраст, които желаят да повишат фертилиетата си и да заченат.Съдържа висока доза фолиева киселина, коензим Q10, богат витаминен и минерален комплекс и витамин Ц със забавено освобождаване..
140 лв.
без ДДС:140 лв.
FERTILOVIT® Mplus - При Олигозооспермия
Най-търсено специализиран продукт
Производител: Gonadosan Model: mplus
За продукта:Фертиловит®  МПлюс е диетичен продукт за специални медицински цели, създаден да подобри сперматогенезата при мъже с физиологичен дисбаланс (напр. в следствие на тестикулярна дисфункция). Специални характеристики:Единственият продукт в света за тестикулярна дисфункция с тол..
180 лв.
без ДДС:180 лв.
FERTILOVIT® MT - за подобряване на сперматогенезата и еректилната функция
Хранителна Добавка
Производител: Gonadosan Model: FMT
За продукта:Фертиловит®  MT е хранителна добавка за мъже, създадена да повиши потентността и еректилната функция при мъже с нормални физиологични показатели. Подходяща е за продължителен прием.Специални характеристики:Подобрява сперматогенезатаСпомага еректилната функция Намалява възп..
95 лв.
без ДДС:95 лв.
FERTILOVIT® THY - зачеване при жени с автоимунен тиреоидит (болест на Грейвс, Хашимото)
Най-търсено специализиран продукт
Производител: Gonadosan Model: THY
За продукта:Фертиловит®  Тироид е диетичен продукт за специални медицински цели, създаден да подобри качеството на овоцитите при жени с автоимунен тиреоидит, желаещи да заченат.Комбинация от микроелементи без йод със селен, витамин В12 и силно дозирана фолиева киселина. Специални..
140 лв.
без ДДС:140 лв.
FERTILOVIT® За Бременни - формула за правилното развитие на плода и здравето на майката
Най-търсено Хранителна Добавка
Производител: Gonadosan Model: For2
За продукта:Фертиловит®  За бременни е хранителна добавка с фокус върху правилното развитие на плода и здравето на майката. Съдържа патентована формула за предпазване на невралната тръба от увреждания, и намаляването на умората и стреса.  Специални характеристики:✔️ Предпазв..
95 лв.
без ДДС:95 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)