Menu
Your Cart

За нас

За нас и марката

Ние сме млад и амбициозен екип работещ в сферата на дистрибуция на здравни продукти и сме горди да се представим като официална част от семейството Gonadosan - това е името на компанията производител, концентрирана върху създаването на нов живот. Все още не е общо познат фактът, че зачеването като възможност започва много преди "зачеването" като процес.

Ние сме горди да бъдем част от интернационалния екип на Gonadosan, където заедно разработваме иновативни ортомолекулярни продукти. Предлагаме специфични комплекси от микронутриенти, специално разработени на база на дългогодишни клинични проучвания върху мъжката и женската физиология.

Gonadosan вече има богато портфолио - от зачеване до бременност, от ендометриоза и автоимунен тиреоидит, до намалено качество на сперматозоидите и инвитро процедури - ние предлагаме най-високо качествените решения за всеки индивидуален случай.

Екип

Ние сме официалния партньор на Gonadosan за България. Техният екип неуморно работи върху разработването и надграждането на иновативни или вече съществуващи ортомолекулярни концепции. Именно опита и отдадеността на всички членове на голямото ни семейство са причината за безпрецедентното качество и успех на продуктите.

Качество

Всички продукти са произведени следвайки всички изисквания за ортомолекулярни храни. С цел гарантирането на качество и ефикасност на продуктите, в тях са вложени само съставки с ненадмината чистота, потентност и бионаличност. Производствоито следва GMP (Добри производствени практики, международен стандард), а всяка партида се тества от независима, сертифицирана лаборатория, за да се потвърди очакваното качество.

Повечето формули са патентовани. Ние се стремим да продължим инвестициите си в проучванията и разработката на продуктите ни, за да помогнем на възможно най-много семейства по света да сбъднат съкровеното си желание - да станат родители.